Skoler i Gl. Høng Kommune

Sognekort, Buerup Sogn.

OPDATERET 31/8 2013

Skoleprojektet:


-I foråret 2010 blev det besluttet, at Lokalhistorisk Forening sammen med Lokalhistorisk Arkiv skulle arrangere en udstilling om forhenværende og nuværende skoler i den gamle Høng Kommune.

Det stod fra starten helt klart, at udstillingen skulle udformes som plancher med fotos og tilhørende tekst om så vidt muligt alle skoler, gamle såvel som nuværende.

Man gik i gang med de indledende studier og senere fulgte selve arbejdet med at scanne de mange gamle fotos i arkivet og med at tage nutidige fotos af gamle og nuværende skoler.

Udstillingen stod klar til åbning på Høng Bibliotek til foreningens generalforsamling d. 14. april 2010. Udstillingen, der blev studeret med stor interesse, stod lige til ca. 19. juni.

Det er i skrivende stund meningen, at udstillingen skal genopstilles i week-enden 27. og 28. november 2010, når Lokalhistorisk Forening atter er på banen i Høng Centret
.

I fotogalleriet under de respektive sogne kan alle udstillingens fotos ses i større format med korte kommentarer.

For at komme til Høng-Haslev-Faxe, klik her.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

18.01 | 11:26

Tusind tak for svar

...
02.12 | 20:04

-Hvor mange elever der var?
Svaret kan måske findes i Lokalhistorisk Arkiv i Høng, der har en del klassefotos, også fra den tid, hvor Præstholm virkede der.

...
02.12 | 20:00

Det var Ragnvald Præstholm, der var lærer dengang.

...
21.11 | 15:10

Hej,
Laver noget research på Løve Skole, Bøstrupvej 8, Løve. Er det muligt at få oplyst hvem der var skolelærer på skolen i 1925 og hvor mange elever der var?

...
Du kan lide denne side